Blögg inlägg!!

Tjenare!
Var och tränade idag, Mattias var bortrest så Varjas mamma höll i den. Var sjukt jobbigt men kul!
Kommer nog varken kunna gå eller röra på mina armar imorrn. Efter träningen så stannade vi för att kolla på P-97s match. Men vi drog lite tidigare så vi hann inte se klart. Ska plugga lite så CYA!
<3


Sitter på en stol

Har precis varit i centrum för att handla lite. Drog sedan hem till min kompis för att käka lite och titta på lite film.

Igår så kom Mia hem till mig för vi skulle ha en liten sleepover. Vi kollade på awkward tills klockan halv tre på natten. Däckade runt klockan fyra. Imorse så fick vi en impuls att leka frisör. Så Mia gjorde en vattenfallsfläta på mig. Blev superfint!!!!
CYA!
<3


Fredag

Hej!
Är i skolan nu och väntar på att få börja musiklektionen. Har typ NO-förhör idag och har panik!!! Hoppas att det går bra.....
Ska gå in nu så CYA!
<3


Awkward!!!!

In love with Beau Mirchoff!!!
Har drogat awkward de senaste dagarna och bara älskar den. Särskilt Matt (Beau Mirchoff).
<3333


Gratis Wi-Fi!!

Sitter i skolan nu, har haft en ganska Soft dag. Började klockan 9.35 och nu är vår svensk lärare borta, så det blir en najsig eftermiddag också.
Har precis upptäckt att vi har gratis internet på skolan. Skitbra!!!
CYA!
<3


Uppdatering

Hej nu uppdaterar jag för Annas skull, så att hon inte får damp på mig. Har haft träning Idag, och skola ;)
Inget speciale har hänt idag. Ett allmänt tråkigt inlägg helt enkelt.
CYA
<3


Normal...

Har nyss varit på träning, gick helt ok. Imorrn så är det friidrottsdag i skolan, taggad?! Eller inte.... Men iaf ska dra nu så CYA!
(lite konstig bild på mig, fast det är ju de flesta av mina bilder ;)
<3


Tjenare

Har varit lite off de senaste dagarna men det ska ändras!!

Lördag:
Spelade match mot Djursholm, gick as bra förutom att vi förlorade. Men vi spelade superbra och hela laget var på pepp-mode!! P97 hjälpte till lite på traven på läktare också. Så det var en najsig match helt enkelt.

Söndag:
Åkte Till vasalund runt klockan elva. Kollade på lite på en match och drog sedan för att käka med Mia och Anna. Runt klockan två drog vi oss tillbaka till vasalund igen för att kolla på P97s match.

Måndag:
Hände inget speciellt idag, skola och träning. Hade löpning innan dagens träning, gick helt okej.
Hare gött, CYA!
<3


• 9/11•

11 september-attackerna var en serie koordinerade terroristattacker riktade mot civila och militära byggnader i USA den 11 september 2001. Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades; två av dem flögs in i det civila World Trade Centers tvillingtorn på Manhattan i New York, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde havererade på ett fält utanför Shanksville i Pennsylvania. Dödssiffran varierar mellan 2 700-3 000 (exakta siffror osäkert), inklusive de 19 kaparna. De allra flesta dödsoffer var de som dog i eller nära tvillingtornen, antingen då de attackerades eller rasade, detta har gjort att attackerna mot tvillingtornen har fått mest uppmärksamhet i media.

För exakt 11 år sedan skedde denna oförglömliga och hemska terrorattack.
Jag blir så arg och ledsen varje gång jag tänker på det!! Trots att jag bara var fyra år gammal när det hände så berörs jag av det. Jag kan inte ens sätta ord på allt jag har att säga och tycka om det. Så jag ska inte skriva så mycket om det.

För ungefär ett halvår sedan var jag i NEW YORK och besökte "Ground zero". Dem hade gjort en så vacker minnesplats som jag aldrig kommer att glömma. Jag ger en tyst minut för alla som dog under terrorattacken 9/11-01. CYA!
<3
(bilderna är på Ground zero, tagna av mig när jag var där)


HOST*

Stannade hemma från skolan idag för att jag har en sån himla rethosta!! Hatar att vara sjuk, och jag har ju som sagt inte tid med det. Får ägna hela dagen år att plugga lite CYA!
<3


....

Har varit på cup hela helgen så jag har inte haft tid att blogga. Lite sur dag idag på grund av två förluster. Tänker inte skriva så mycket om det. Har tillbringat resten av dagen/kvällen åt att plugga och såsat lite hemma. Har värsta förkylningen och har nästan tappat rösten helt. Har inte tid att bli sjuk nu!!!!
Hare gött CYA!
<3


Det lönar sig att plugga...

Hejsan!
Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen åt att plugga... Har sjukt mycket läxor just nu, så jag har blivit så himla stressad. Men nu ska jag komma till det jag tänkte berätta nu. Runt klockan åtta ringde farmor och berättade att min kusin skulle sälja jättemycket kläder imorgon på loppis, så jag fick åka dit idag och hämta lite kläder som jag ville ha. Hon har så sjukt mycket snygga kläder så jag visste nästan inte vart jag skulle börja. Men det blev en del snygga grejer sin hängde med hem. Tack så himla mycket!!!! Säger jag bara. CYA!
<3
(dagens musiklektion bestod av brownies, glass ned chokladsås och typ någon juice drink. <333)


Allt rullar på som vanligt...

Har varit i skolan och tränat idag, som vanligt.
Träningen var nice för att vi körde attacker och vårat nya
anfallssystem.
 
Har lite stress i skolan just nu, för att vi har två stora projekt.
Det ena är ett musik projekt som jag nämt i tidigare inlägg och
det andra är ett jättestort No-arbete.
Allt det plus en massa småläxor. Orkar inte allt just nu, men
det är bara att bita ihop.
 
Något som jag kan se fram emot är cupen i helgen, det blir våra
första matcher för denna säsong. Så nu är det bara att ge järnet
på träningarna.
CYA!
<3
(Bilder från Tumlr)
 
 


 
 
 

Tjenis!! Avsluta meningen...

Har precis tränat och är på g hem. Gick ganska bra faktiskt. Har haft en ganska Chill dag idag. I helgen så Ska vi spela blacke cupen, ska bli as Nice!!!
(kommer alltid att kalla den blacke cupen trots att den bytt namn!!). Har inte så mycket mer att säga så hare gött!! CYA!
<3


Film på g...

Helle!
Tillbringade hela gårdagen åt att spela in ett musikarbete hos Kajsa. Trodde att det skulle ta 2-3 timmar, men det blev 6-7 timmar. Efter det så åkte vi och hyrde film och käkade. Runt klockan tolv kom mamma och hämtade mig och Mia för att vi hade träning idag på morgonen. Men ska dra iväg nu så CYA!
<3
(Vårt goda filmmys)


RSS 2.0